13.09.2011 г.

Оригами уъркшопи по време на Анивенчър 2011

Тази година ще съм част от Анивенчър, пък той ще е част от ОН фест. Какво съм намислила за оригами уъркшопите? Една раздвижена програма с няколко елемента на учене, за да може всеки да открие колко голям е светът на оригами.

Ще започнем с работилничка за начинаещи - в събота и в неделя все от 11:00 ч. - на която не особено запознатите с японските сгъваници ще се научат да правят една лесна кутийка и ще се запознаят с разчитането на диаграми. Според оставащото време участниците ще могат да се пробват сами, само с помощта на диаграми, да направят още един лесен модел.
По-напредналите също ще имат възможността на научат нещо ново - в събота от 16:30 ч. и в неделя от 14:00 ч. ще им покажа как се прави една сравнително бърза кусудама от 6 части и в зависимост от оставащото време - как можем да я доукрасим, за да стане още по-хубава.

Организаторите на Анивенчър са подготвили и уъркшопи по пиксел арт и калиграфия, както и много други събития и изненади, които хич не са за изпускане. Така че ако сте фенове на японската култура или просто искате да пробвате нещо ново, заповядайте в събота и неделя в Интер Експо Център. ;)

Информация за билетите можете да намерите тук. За уъркшопите не се заплащат допълнителни такси и всички необходими материали са предварително осигурени.

1 коментар:

  1. Поздравления, бих искал да учат, и всеки път, когато правя мини-работилница за деца оригами ... е много важно да се научат и да предадат на други хора, прегръдки,, U

    ОтговорИзтриване